divendres, 14 de març del 2008

El teatre per aprendre a ser


Com actriu, haver pogut realitzar un treball de creació amb companyia dels meus companys i companyes del projecte ha estat un plaer. Una oportunitat de créixer com a persona i d'aprendre una mica més d'aquest art tant apassionant: el teatre,i d'un altre : l'art de viure.
Transmetre emocions explicant una història en la qual hi creus, una història que et mou per dins i que tens ganes que arribi a tots els racons del món és el motor perquè funcioni.
Voldria dir que per a mi fer una obra de teatre és un acte de comunicació total, és confiar plenament en que anirà bé, en la vida, ens els companys que han realitzat feines a priori, com el text , la recerca històrica, el suport afectiu , en els companys que ens fan de tècnics que ens donen la llum i la música ,amb les companyes que actuen i amb la direcció que ens acull, ens guia i ens dóna energia i ordre al caos creatiu d'un muntatge.
En el fons el més interessant és el camí que un realitza per arribar a estrenar aquest projecte comú. Després t'adones que el camí continua, que acabes de fer l'obra i no pots anar a dormir de cop perquè les emocions t'embaeixen el cos i el cor, necessites anar a prendre alguna cosa i compartir la vivència. Compartir amb el públic, compartir amb els companys i amics... el teatre és un acte social i profundament humà.
Gràcies a tots per fer-ho possible!
Marta Esmarats

dimarts, 11 de març del 2008

Comunicat conjunt entre Assumpta Montellà i Momama Teatre

Assumpta Montellà i la companyia Momama estem contents d’haver aclarit un malentès que ha estat desagradable per ambdues parts.
Les ganes de continuar la bona relació inicial i l’entusiasme de tirar endavant un projecte tant humà, han fet que aquest conflicte, aparegut degut a la manca de comunicació, passi a formar part del nostre passat.
Desitgem continuar treballant conjuntament per donar a conèixer aquesta història tant propera, i mantenir la bona relació personal.
I que continuin els sopars!